Snelle, krachtige kippensoep [copy]
recettes
6 porties
30 minuten
Ingrediënten
- 75 g boerenkool
- 2 l kippenbouillon
- 500 g groenten naar keuze: wortelen, pastinaak, pompoen, aardpeer, ui, ..., in blokjes (brunoise)
- 150 g shiitakes, in stukjes
- 150 g kipfilet, in kleine stukjes
- snufje kurkuma
- zwarte peper
Bereiding
Was de boerenkool grondig, verwijder de taaie bladstengels en de dikke nerven en snijd in reepjes.
Breng de kippenbouillon aan de kook en voeg de groenten en de shiitakes toe.
Voeg na een 3-tal minuten de stukjes kip toe, kruid met kurkuma en zwarte peper en laat nog 5 minuten zachtjes koken. Voeg de laatste 2 minuten de reepjes boerenkool toe.
Tips
Een ideale soep om je weerstand een boost te geven!
www.nooitmeerdiëten.be
www.sanamethode.be
test jan big picture
Source: boeke Nooit Meer Diëten 3 - Sandra Bekkari
Dernière mise à jour: mars 2017
Vous voulez recevoir nos articles dans votre boîte e-mail ?
Inscrivez-vous ici à notre newsletter.